Team

Om een professionele website te kunnen realiseren, zijn kwalitatieve foto's, rake woorden op de juiste plaats én online marketing een vereiste. Om hiertoe te komen, werk ik vaak samen met deze toppers.

Joris Hendrickx

SEO-copywriting

Professionele teksten zijn niet enkel cruciaal om de bezoekers van je website te overtuigen en om te zetten in klanten. Door het strategisch gebruik van de juiste kernwoorden zorgen ze er ook voor dat potentiële klanten jouw website uit zichzelf vinden via diverse zoekmachines. Journalist en SEO-copywriter Joris stelt in samenspraak met jou de geknipte teksten op, volledig op maat van jouw bedrijf!

Jan Quintiens

digitale marketing

Voor bedrijven die succesvol willen zijn, is het van belang om goed zichtbaar te zijn. Voor je digitale marketing werken we hiervoor op maat de juiste acties uit. In woord, beeld én met meetbare resultaten. 

Jan hanteert een no-nonsense aanpak met een gezonde dosis creativiteit, strategie, persoonlijke aanpak, maatwerk, analyse en rapportage. Zo helpt hij jouw bedrijf vooruit. Advies nodig? Laat je uitgebreid informeren over wat het beste bij jouw behoefte past. Samen met jou focussen wij op zichtbaarheid, groei en resultaat.

Betty Van Alphen

fotografie

Interesse om samen te werken met ons team?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte:
Eindhovenlaan 20, 3500 Hasselt

cookie beleid
algemene voorwaarden
© 2021 Webcube CommV