Skip to main content

Over Webcube

Een uit de hand gelopen hobby... zo mag je het gerust noemen. Webcube werd in 2008 opgericht door Kris Vrancken uit Hasselt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector en intussen ook al 14 jaar in grafisch design en webdesign kan Webcube heel wat referenties op tafel leggen.

Kris Vrancken, Lielou photography

Ervaring in webdesign, dat rendeert!

Met zijn ruime ervaring in webdesign staat Webcube voor kwalitatieve, betaalbare en vooral gebruiksvriendelijke websites die renderen. Wil je een optimaal resultaat? Vertrouw dan op Kris om meteen ook de copywriting en foto’s van je website te verzorgen. Zo komen we tot een krachtige totaaloplossing waarbij je beter zal scoren in Google én een hogere conversie zal realiseren.

Van logo tot huisstijl

Webcube helpt je graag bij het grafisch ontwerp van een logo en huisstijl. Een sterke huisstijl met professioneel logo is immers het visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Webcube werkt je corporate identity uit, van A tot Z.

Kris Vrancken

Onze waarden

Bereikbaar

Webcube streeft er naar kort bij de klant te staan en bereikbaar te zijn om oplossingen te bieden voor de vragen.

Betrouwbaar

Webcube maakt waar wat het belooft, op de afgesproken termijnen. We werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Eenvoud

Keep it simple! Geen ingewikkelde website waar de bezoeker zijn weg niet kan vinden. We reiken alleen informatie aan die de bezoeker wil vinden.

100% tevredenheid

Webcube is pas 100% tevreden wanneer de klant dat is. Samen werken we naar het beste eindresultaat toe.

Even kennismaken?

Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek om een samenwerking op maat te bespreken. Laat Webcube je 'Single Point of Contact' zijn voor je online en offline marketing.

Webcube - sterk werk voor uw merk